Ondersteuning

 
Technische vragen
Heeft u technische vragen die te maken hebben met het functioneren van de website, het loyaliteitsprogramma of uw account? Check eerst onze Faq-pagina. Op deze pagina proberen wij u op de meest voorkomende problemen antwoord te geven. Met uw hulp zorgen we ook dat Faq-pagina up-to-date blijft.

 

Mocht het antwoord dat u zoekt er niet bij staan, kunt u bellen met de technische helpdesk: 06-55503802. De helpdesk kan uitsluitend vragen over de werking van de website beantwoorden: geen inhoudelijke vragen over de producten zelf.

Inhoudelijke vragen:
Heeft u inhoudelijke vragen over de medische voeding, adviseren wij u de fabrikant van het product te bellen. Hieronder treft u een overzicht van deze helpdesks:

Nutricia
Nutricia Medische Voedingsservice: 0800-022 33 22 (gratis) of e-mail: mvs@nutricia.com

Abbott
Abbott Nutrition: 088-8222749

Mead Johnson
(020) 333 2152 of e-mail: info@meadjohnson.nl

Nestlé
Nestlé Nutrition: 020-5699618 of mail: medischeprofessie@nl.nestle.com

Novartis
Novartis Pharma B.V.: 026-3782100 of vul het reactieformulier in op de website: http://www.novartis.nl/util/reactieformulier.shtml

Komt u hier niet uit of wilt u dat wij uw vraag uitzoeken en bij u terugkomen met een antwoord, stuur dan een e-mail naar contact@directvoeding.nl. Wij zorgen dat u binnen 1 werkdag antwoord krijgt op uw vraag. Zo kunt u bij tijdgebrek uw vraag kosteloos uitbesteden bij DirectVoeding.

Heeft u ondersteuning nodig met betrekking tot voorlichtingsmaterialen (folders etc.), aanschaffen van apparatuur (weegschaal, computer, software) of huisvesting: neem gerust contact met ons op! Wij kunnen u hierbij in veel gevallen helpen. Neem voor meer informatie contact op met uw accountmanager.