Verzendinformatie


Bezorgen

DirectVoeding wil dat uw cliënt zo optimaal mogelijk wordt bediend. Voeding opsturen via de post of op onmogelijke tijden bezorgen is dan ook niet onze aanpak. Wij hebben een eigen koeriersdienst die op afspraak de voeding bezorgt bij uw cliënten. Zo kunnen ook de mobiele cliënten, die overdag niet thuis zijn, op een geschikte tijd (bijvoorbeeld 's avonds) hun medische voeding ontvangen.

Eerste uitgifte 

Indien er sprake is van een eerste uitgifte van bepaalde producten zullen wij zoveel mogelijk een gediplomeerd assistent meesturen zodat er uitleg kan worden gegeven over het gebruik van deze producten. Wij willen hierbij benadrukken dat wij GEEN advies geven over het te volgen dieet, maar enkel en alleen advies geven over hoe deze producten het beste kunnen worden gebruikt. U kunt hierbij denken aan adviezen zoals 'gekoeld drinken', het aanleveren van recepten voor gerechten, tips over slikproblemen etc.

Waarom doen we dit? Wij merken op dat veel cliënten de producten niet correct gebruiken of niet weten wat de mogelijkheden zijn voor variaties. Dit resulteert in verminderde therapietrouw en onderbehandeling.